Lid worden

Heeft u belangstelling om lid te worden van Mundikat en daarbij 6 maal per jaar ons full-color magazine te ontvangen, dan nodigen wij u van harte uit!

Tevens profiteert u als lid van Mundikat van kortingen voor shows, seminars en lezingen.

Naar het inschrijfformulier

Ledenadministratie Mundikat

leden@mundikat.nl

Wegwijzer Nieuwe Leden

Algemeen

Mundikat is een middelgrote landelijke vereniging met ongeveer ongeveer 800 leden waarin liefhebbers en fokkers van katten verenigd zijn en die allen dezelfde interesse hebben, namelijk katten. Het doel van de vereniging is het scheppen van mogelijkheden voor haar leden om op verantwoorde wijze hun hobby met katten te kunnen uitoefenen.

Mundikat zelf is aangesloten bij de FIFe, de Féderation Internationale Féline. De FIFe is een overkoepelend orgaan, waarbij 40 landen zijn aangesloten. Jaarlijks wordt op de algemene ledenvergadering van de FIFe door de gezamenlijke leden het beleid voor het komende jaar of de komende jaren uitgestippeld. Zo worden er bijvoorbeeld regels vastgesteld ten aanzien van het organiseren van kattenentoonstellingen, zodat deze voor alle 40 landen hetzelfde zijn. De FIFe rasstandaards gelden voor alle aangesloten clubs/federaties.

Het lidmaatschap

Waarom lid worden? Als lid mag u de algemene ledenvergadering bezoeken, met uw katten fokken en uw katten tentoonstellen. Alleen als lid kunt u gebruik maken van het stamboek en ervoor zorgen dat uw kittens de juiste afstammingspapieren en/of stambomen kunnen krijgen. En ook alleen als lid kunt u inschrijven voor tentoonstellingen. Uiteraard allemaal volgens de door Mundikat gehanteerde reglementen.

Indien u besluit lid te worden, of wanneer u alleen informatie wenst, of een abonnement op het verenigingsblad, dan kunt u zich wenden tot de ledenadministratie. Bent u eenmaal als lid of gezinslid geaccepteerd, dan ontvangt u de verschillende reglementen, die binnen de vereniging van kracht zijn en die u goed moet bestuderen, zorgvuldig bewaren en uiteraard in acht dient te nemen. U kunt deze reglementen ook terugvinden op onze website.

Activiteiten Info Stamboek Info Fok tips Catterynaam Tentoonstelling Veterinair Kittenbemiddeling Aankoop

We hopen dat u en uw dieren een fijne tijd tegemoet gaan bij Mundikat en dat we u mogen begroeten op een van onze tentoonstellingen of informatieavonden en op de ledenvergadering.
Zou u in de vereniging actief willen zijn, schroom dan niet om u aan te melden bij een van de bestuursleden.

Lidmaatschap per 1 januari, of per 1 juli tegen een gereduceerd tarief van 15 euro

Lidmaatschap Mundikat

• Contributie € 27,50 per jaar

Gezinslid Mundikat

• Contributie € 10,- per jaar
  • Eenmalige inschrijfkosten € 5,-

Alleen mogelijk indien in de huishouding reeds een hoofdlid woonachtig is.

Lidmaatschap buitenland

• Contributie € 65,- per jaar