Herplaatsing


Iedere kattenliefhebber kan ooit in de lastige situatie terechtkomen waarin hij of zij genoodzaakt is om kat te herplaatsen. Hieraan kunnen vele verschillende redenen ten grondslag liggen. Voor haar leden biedt Mundikat hulp bij herplaatsing.

Voor herplaatsing passen we “intensieve” bemiddeling toe. Dat wil zeggen dat de gegevens van de eigenaar niet op de website komen te staan en alleen aan geïnteresseerde personen na telefonisch contact worden vrijgegeven. Dit telefoonnummer kunt u vinden bij contact.

Voor herplaatsing hanteren wij enkele simpele regels. De te herplaatsen katten dienen te zijn gecastreerd of gesteriliseerd en zij moeten in het bezit zijn van een katten- en niesziekte enting die nog tenminste twee maanden geldig is. De katten dienen in goede gezondheid te verkeren en vrij te zijn van parasieten.

Voor een herplaatser mag niet meer dan € 200.- worden gevraagd.

Voor meer informatie:

073 - 656 48 02 of via

herplaatsing@mundikat.nl

Brits Korthaar

Twee Brits Korthaar zusjes van ruim 10 jaar oud.
Nikkie (zwart) en Pluis (lilac) wonen, vanaf het moment dat ze vanuit het nest mochten verlaten, in een gezin met vader moeder en kind.

Ze zijn dus altijd samen geweest en ook al zitten ze niet vaak bij elkaar lijkt het ons wel het fijnste als ze samen ergens terecht kunnen. Ze houden ervan om uren lekker te slapen maar gaan ook graag naar buiten, ‘op jacht’ etc.

Nikkie kan niet wennen aan het feit dat er nu ook een hond in huis woont en is daar continue onrustig van. Er is van alles geprobeerd maar ze blijft zo. Daarom denken we dat het fijner zal zijn als ze samen kunnen verhuizen naar een plek waar ze lekker zonder honden zijn. Maar belangrijk waar ze wel naar buiten kunnen/mogen, bij voorkeur met een luikje.

Voor meer informatie:
herplaatsing@mundikat.nl
073 6564802

2 pluis32 Nikkie3

 

Voor meer informatie:

073 - 656 48 02 of via

herplaatsing@mundikat.nl