Herplaatsing


Iedere kattenliefhebber kan ooit in de lastige situatie terechtkomen waarin hij of zij genoodzaakt is om kat te herplaatsen. Hieraan kunnen vele verschillende redenen ten grondslag liggen. Voor haar leden biedt Mundikat hulp bij herplaatsing.

Voor herplaatsing passen we “intensieve” bemiddeling toe. Dat wil zeggen dat de gegevens van de eigenaar niet op de website komen te staan en alleen aan geïnteresseerde personen na telefonisch contact worden vrijgegeven. Dit telefoonnummer kunt u vinden bij contact.

Voor herplaatsing hanteren wij enkele simpele regels. De te herplaatsen katten dienen te zijn gecastreerd of gesteriliseerd en zij moeten in het bezit zijn van een katten- en niesziekte enting die nog tenminste twee maanden geldig is. De katten dienen in goede gezondheid te verkeren en vrij te zijn van parasieten.

Voor een herplaatser mag niet meer dan € 150.- worden gevraagd.

Voor meer informatie:

073 - 656 48 02 of via

herplaatsing@mundikat.nl

Burmezen: Rolf en Viktor

Rolf en Viktor zijn twee lieve (gecastreerde) burmezen. Ze komen uit twee verschillende nestjes, maar zijn al meer dan 10 jaar onafscheidelijk. Ze trekken dan ook altijd samen op. Rolf en Viktor hebben een heel rustig karakter en vinden het heerlijk om aangehaald te worden. Helaas kunnen de eigenaren door omstandigheden Rolf en Viktor geen genoeg aandacht meer geven, en dat hebben ze echt nodig.

Daarom zoeken zij een nieuwe eigenaar die deze twee lieve katten samen veel liefde en aandacht kan geven.

Mundikat herplaatsing Victor en Rolf

Voor meer informatie:
073 6564802
herplaatsing@mundikat.nl

 

 

Siamees: Kalle

Nieuw en passend tehuis gezocht voor Kalle een gecastreerde redpoint Siamees van 7 jaar oud. Kalle is een lieve, zeer aanhankelijke kater die dol op mensen is maar niet op andere katten te dicht in zijn omgeving. Hij is gewend om naar buiten te gaan maar duld daar ook geen katten in een straat van ongeveer 300/500 meter. Kalle was in een andere woonomgeving gewend aan een heel groot territorium. Voor hem zoeken we dan ook mensen die hem veel ruimte kunnen bieden.

Ondanks zijn stoer gedrag is hij een echte mensenkat die het liefst de hele dag op schoot ligt. Maar dan een grote schoot want hij houdt niet van kleine kinderen

 

Mundikat Herplaatsing Kalle

Voor meer informatie:
073 6564802
herplaatsing@mundikat.nl

 

 

Voor meer informatie:

073 - 656 48 02 of via

herplaatsing@mundikat.nl