DSC0031 JS 3

GRONINGEN 2016

De show vindt plaats op 22 en 23 oktober 2016

Het jaar 2016 staat in teken van het 40 jarig bestaan van Mundikat. Maar in Groningen is het dan echt zover. Dan vieren we feest! Onze verjaardag vieren we dan ook graag met jullie allemaal.

De show is op 22 en 23 oktober 2016.

Show informatie
paen 07 konga show arnhem Marga Harms TUA2

UITGEEST 2016

De show vindt plaats op 11 december 2016

Als afsluiting van het showjaar 2016 organiseert Mundikat een decembershow in Uitgeest op 11 december 2016. Een bekende locatie maar op een ander tijdstip in het jaar.

We hopen iedereen in Uitgeest te mogen begroeten!

Show informatie

Voor bezoekers

Bezoekers zijn van harte welkom op alle shows van Mundikat. 

Kom absoluut eens langs om de vele schitterde katten van allerlei verschillende rassen zelf te kunnen bewonderen. Van bolle britten tot een schitterende elegante Siamees. Ze zijn er allemaal.

De kosten verschillen per show. Voor de Paasshow is de entree € 7.50 voor volwassenen en € 2.50 voor kids. Voor alle andere Mundikat shows is het entreegeld € 5.00 voor volwassenen en € 2.50 voor kinderen, indien er geen speciale acties zijn.

Tot snel!!!

Standhouders

Standhouders zijn van harte welkom op alle shows van Mundikat. Voor standhuur en condities kunt u contact opnemen met Hennie Vossen voor meer details, prijzen en alle andere vragen. Dit kan rechtstreeks via e-mail door op onderstaande knop te klikken.

Voor de paasshow gelden andere tarieven dan voor andere reguliere shows.

Contact opnemen

 

Inschrijven shows buitenland 

 

Mundikat leden kunnen via onderstaande link inschrijven voor shows in het buitenland.

Inschrijven