Shows buitenland


Het inschrijfbureau buitenland is een service voor Mundikat leden. Binnen de FIFe is afgesproken dat clubs instaan voor hun leden. Dit betekent dat clubs verplicht zijn de inschrijvingen van hun leden te controleren. Binnen Mundikat nemen wij deze verplichting serieus.

U kunt op twee manieren inschrijven voor een buitenlandse show:

  1. Via het inschrijfformulier buitenland kunt u in schrijven voor alle buitenlandse FIFe shows waaraan u wilt deelnemen.

  2. Via het online formulier van de organiserende vereniging. Let wel op de bevestiging van inschrijving bij rechtstreeks inschrijven via organiserende vereniging moet voor controle en akkoord (met uitzondering van Felis Belgica, DEKZV en HEC dit gebeurt automatisch. LET WEL OP dat u bij inschrijven het juiste email vermeld. Dit is buitenlandshows@mundikat.nl) verzonden worden naar buitenlandshows@mundikat.nl.

Via onderstaande link kunt u inschrijven voor een show in het buitenland.

 

Inschrijven

Inschrijven Wereld Show 2023

Het evenement vindt plaats in Parc des Expositions de Strasbourg, France op zaterdag 28 en zondag 29 oktober 2023 met meer dan 1.500 exposanten wereldwijd, meerdere duizenden bezoekers per dag en een livestream uitzending die wereldwijd door alle kattenliefhebbers zal worden gevolgd.

Inschrijven voor de FIFe World Show 2023 in Strasbourg (FR) start 1 juli 2023 tot 1 oktober 2023.

LET OP! Inschrijven gebeurt rechtstreeks op de website van de Wereldshow 2023

Voor alle Winner Shows – inclusief de World Show – georganiseerd na 31.12.2022, zijn kwalificatievoorwaarden van toepassing voor de deelnemende katten.

LET OP: Voor Strasbourg is een milieu certificaat nodig als je met de auto reist. Aan te vragen via de officiële website van de France gouvernement. Kosten € 4,61

Meer informatie

Direct inschrijven

 

Andrea van Elmpt
Vaalrivierstraat 10a, 1091 PD Amsterdam
Tel. 020 785 2017 (voicemail inspreken)
E-mail: buitenlandshows@mundikat.nl

Wijzigingen en afmeldingen dienen schriftelijk en bij voorkeur via e-mail te worden doorgegeven. Bij afmelding dient u toch te betalen indien de inschrijftermijn gesloten is.

Contact:

 

Andrea van Elmpt
Vaalrivierstraat 10a, 1091 PD Amsterdam
Tel. 020 785 2017
(voicemail inspreken)
buitenlandshows@mundikat.nl