Shows buitenland


Het inschrijfbureau buitenland is een service voor Mundikat leden. Binnen de FIFe is afgesproken dat clubs instaan voor hun leden. Dit betekent dat clubs verplicht zijn de inschrijvingen van hun leden te controleren. Binnen Mundikat nemen wij deze verplichting serieus.

U kunt op twee manieren inschrijven voor een buitenlandse show:

  1. Via het inschrijfformulier buitenland kunt u in schrijven voor alle buitenlandse FIFe shows waaraan u wilt deelnemen.

  2. Via het online formulier van de organiserende vereniging. Let wel op de bevestiging van inschrijving bij rechtstreeks inschrijven via organiserende vereniging moet voor controle en akkoord (met uitzondering van Felis Belgica, dit gebeurt automatisch) verzonden worden naar buitenlandshows@mundikat.nl.

Via onderstaande link kunt u inschrijven voor een show in het buitenland.

 

Inschrijven

Inschrijven Wereld Show 2020

Inschrijven voor de FIFe World Show 2020 in Milan (IT) start 1 maart 2020 tot 20 september 2020.

LET OP! Inschrijven gebeurt rechtstreeks op de website van de Wereldshow 2020. De bevestiging van inschrijving die u ontvangt na inschrijven moet u samen met de benodigde kwalificaties zelf doorsturen naar buitenlandshows@mundikat.nl

Meer informatie

Direct inschrijven

Show presentatie 

 

 

 

Andrea van Elmpt
Vaalrivierstraat 10a, 1091 PD Amsterdam
Tel. 020 785 2017 (voicemail inspreken)
E-mail: buitenlandshows@mundikat.nl

Wijzigingen en afmeldingen dienen schriftelijk en bij voorkeur via e-mail te worden doorgegeven. Bij afmelding dient u toch te betalen indien de inschrijftermijn gesloten is.

Contact:

 

Andrea van Elmpt
Vaalrivierstraat 10a, 1091 PD Amsterdam
Tel. 020 785 2017
(voicemail inspreken)
buitenlandshows@mundikat.nl