Shows buitenland


Het inschrijfbureau buitenland is een service voor Mundikat leden. Binnen de FIFe is afgesproken dat clubs instaan voor hun leden. Dit betekent dat clubs verplicht zijn de inschrijvingen van hun leden te controleren. Binnen Mundikat nemen wij deze verplichting serieus.

U kunt op twee manieren inschrijven voor een buitenlandse show:

  1. Via het inschrijfformulier buitenland kunt u in schrijven voor alle buitenlandse FIFe shows waaraan u wilt deelnemen. (online inschrijven via de organiserende club heeft de voorkeur)

  2. Via het online formulier van de organiserende vereniging.
    Let wel op: de bevestiging van inschrijving bij rechtstreeks inschrijven via de organiserende vereniging moet voor controle en akkoord verzonden worden naar buitenlandshows@mundikat.nl. Met uitzondering van Felis Belgica, 1.DEKZV (of bijv. HEC en KFB). Dit gebeurt automatisch als u de email van buitenlandshows@mundikat.nl invult. Voor de Duitse clubs zijn er wel 3 verschillende inlog pagina's maar u kunt voor alle drie de zelfde inlog gebruiken. U hoeft dus maar 1 keer te registreren.

Inschrijven voor:


Alle inschrijvingen voor shows in het buitenland MOETEN volgens de FIFe regels bevestigd worden door Mundikat.

Als u rechtstreeks inschrijft bij een vereniging en er wordt naar het emailadres van Mundikat gevraagd, gebruik dan buitenlandshows@mundikat.nl en geen ander Mundikat emailadres, dit voorkomt vertragingen.

Via onderstaande link kunt u inschrijven voor een show in het buitenland.

 

Inschrijven

Inschrijven Wereld Show 2024

Het evenement vindt plaats in Oslofjord Convention Center Sandefjord, Noorwegen op zaterdag 2 en zondag 3 november 2024 met meer dan 1.500 exposanten wereldwijd, meerdere duizenden bezoekers per dag en een livestream uitzending die wereldwijd door alle kattenliefhebbers zal worden gevolgd.

Inschrijven voor de FIFe World Show 2024 in Sandefjord (NRR) kan vanaf 1 juli 2024 tot 30 September 2024.

LET OP! Inschrijven voor deze show gaat via Mycats van Noorwegen (dus niet van Mundikat). 

Voor alle Winner Shows – inclusief de World Show – georganiseerd na 31.12.2022, zijn kwalificatievoorwaarden van toepassing voor de deelnemende katten.

 

Meer informatie

Direct inschrijven

 

Andrea van Elmpt
Vaalrivierstraat 10a, 1091 PD Amsterdam
Tel. 020 785 2017 (voicemail inspreken)
E-mail: buitenlandshows@mundikat.nl

Wijzigingen en afmeldingen dienen schriftelijk en bij voorkeur via e-mail te worden doorgegeven. Bij afmelding dient u toch te betalen indien de inschrijftermijn gesloten is.

Contact:

 

Andrea van Elmpt
Vaalrivierstraat 10a, 1091 PD Amsterdam
Tel. 020 785 2017
(voicemail inspreken)
buitenlandshows@mundikat.nl