National Winner (NW)

De FIFe heeft besloten dat iedere FIFe vereniging, met ingang van 2011, zijn beste katten mag belonen met de nieuwe titel National Winner (NW).

Mundikat zal de NW titel alleen aan hun eigen leden toekennen. Alle punten, behaald op een Mundikat show, tellen mee voor deze titel. Punten behaald op een show waar niet alle categorieën aan kunnen deelnemen tellen niet mee.

De National Winners voor dit jaar worden in het nieuwe jaar bekend gemaakt.

Laatste National Winners

 

Puntentelling NW

 

Vastgestelde puntentelling, die wordt bijgehouden door Mundikat:

  • 5 punten voor U1 voor kitten klasse11 en 12 of een certificaat/ereprijs klasse 1 t/m 10

  • 15 punten voor nominatie

  • 25 punten voor Best in Show

Per show zijn er door een kat maximaal 25 punten te behalen. Alle behaalde punten in een kalenderjaar worden bij elkaar opgeteld.

Voor de titel NW wordt uitgegaan van de punten die in het betreffende jaar behaald zijn. Om voor een NW titel in aanmerking te komen moeten er minimaal 50 punten behaald worden. Bij ex aequo geeft de meeste punten op het minst aantal shows de doorslag . Indien dit geen doorslag geeft, wordt er gekeken hoe vaak de kat BIS is geworden. Is dit ook gelijk dan vindt er een dubbele uitreiking plaats.

Per categorie zal de NW titel aan de beste poes, beste kater en beste castraat worden toegekend. Daarnaast wordt de NW titel ook aan de beste huiskat toegekend. Het maakt niet uit of de punten behaald zijn in de kittenklasse, juniorklasse, open klasse of castraten klasse. Als uw kat bij de laatste show deelneemt als castraat, dan doet uw kat mee voor beste castraat en niet voor beste poes/kater. De punten als niet castraat behaald tellen wel mee. In de veteranenklasse kunnen geen punten behaald worden.

Er kunnen totaal maximaal 15 titels per jaar toegekend worden. De titel zal op dezelfde manier geregistreerd worden als alle andere titels. Voor de naam van de kat en andere titels komt NW. Het jaar waarin de NW titel behaald is wordt niet vermeld.

Om in aanmerking te kunnen komen voor een NW titel voor de kat, dient de eigenaar het gehele jaar lid te zijn van Mundikat.

 

 

NW 2017

Hieronder de winnaars van 2017. Van harte gefeliciteerd met jullie National Winners.

Categorie 1

NW
Eigenaar:

NW
Eigenaar:

NW
Eigenaar:

Categorie 2

NW
Eigenaar:

NW
Eigenaar:

NW
Eigenaar:

Categorie 3

NW
Eigenaar:

NW
Eigenaar:

NW
Eigenaar:

Categorie 4

NW
Eigenaar:

NW
Eigenaar:

NW
Eigenaar:

National Winners