Inschrijven voor een Mundikat show


Om in te schrijven voor een Mundikat show dient u het onderstaande formulier in te vullen en te verzenden. U ontvangt een automatische bevestiging.

Deze bevestiging is géén bewijs van deelname en u kunt hier géén verdere rechten aan ontlenen. De officiële deelnamekaart wordt u 10 dagen voor de showdatum, indien de betaling binnen is, per post toegezonden. Heeft u 10 dagen voor de show nog geen deelnamebevestiging ontvangen, bel of mail dan direct met het inschrijfbureau. Bij uw deelnamebevestiging ontvangt u een routebeschrijving.

Kooimaat 65 x 66 x 66 cm.
Elke set van 3 kooien bevat schuifdeurtjes tussen de kooien. De showorganisatie doet haar uiterste best het alle exposanten naar de zin te maken. Het kan ondanks alle zorgen toch zo zijn dat uw katten niet in dezelfde "set" zitten en dan dus ook niet bij elkaar kunnen komen. Wilt u dat uw katten bij elkaar kunnen komen, geeft u dit dan aan bij opmerkingen. Ook dan is er geen absolute zekerheid dat wij ieders wensen kunnen inwilligen.

U dient het verschuldigde bedrag (zie tarieven elders op de website) drie weken voor de showdatum zélf over te maken op:
Betalingen inschrijfgeld Mundikat shows
Mundikat TOC te Beverwijk.
NL18 RABO 0103 3712 73
Bic code RABONL2U
Wij versturen dus géén acceptgiro!

De sluitingsdatum voor inschrijvingen op een show is drie weken vóór de showdatum of eerder bij het bereiken van de maximale halcapaciteit. Voor de Paasshow raden we aan minimaal 4-6 weken van te voren in te schrijven.

Neem geen risico, maak tegelijkertijd met uw inschrijving de betaling van het inschrijfgeld in orde, dat voorkomt teleurstellingen achteraf. Betaalde inschrijvingen krijgen voorrang! Voor inschrijvingen die na de sluitingsdatum binnenkomen geldt een toeslag van € 7,50 per kat.

LET OP:
Controleer of uw kat voldoet aan alle voorwaarden voor inschrijving. Deze voorwaarden vindt u terug onder de knop “toelatingseisen” in het menu aan de linkerkant van deze website. Alleen dieren die aan alle voorwaarden voldoen worden toegelaten op de show, het is dus uw eigen verantwoordelijkheid om deze goed na te lopen!

De veterinaire keuring is tussen 7:00 en 8:00. Denkt u aan de dierenpaspoortjes!
De best in show start rond 15.30. Het einde van de show is in principe om 18.00 uur, behalve wanneer de BIS nog niet is afgerond.