Catterynaam aanvragen

Uw eigen cattery

Als u een cattery wil starten heeft u een catterynaam nodig. Bij Mundikat kunt u een catterynaam aanvragen. Deze naam wordt dan geregistreerd bij de FIFe, de overkoepelende organisatie waar Mundikat bijaangesloten is. Op deze manier wordt de door u gekozen naam, na goedkeuring door de FIFe, in alle bij de FIFe aangesloten verenigingen in meer dan 35 landen erkend.

U kunt een catterynaam aanvragen met behulp van het formulier “aanvraag Catterynaam” (zie "formulieren" linksboven op de website) U kunt dit formulier invullen en opsturen. Na ontvangst van het inschrijfformulier, betaling en goedkeuring door de FIFe ontvangt u uw toewijzing. Ook is het mogelijk gebruik te maken van ons 'online' formulier. Deze vindt u hier: Aanvraagformulier catterynaam.

Deze procedure kan enige tijd in beslag nemen, houdt hier rekening mee. Voor vragen kunt u terecht bij onze ledenadministratie, het contactadres vindt u op het aanvraagformulier of onder de knop lidmaatschap op deze website.

Er mogen geen rasnamen afkortingen en/of EMS codes in de catterynaam verwerkt worden. De kosten voor het aanvragen van een catterynaam bedragen eenmalig € 40,00.

Ook zonder catterynaam kunt u eenmalig stambomen aanvragen. De kittens krijgen dan een (jaar)letter voor hun naam. Indien u al een FIFe geregistreerde catterynaam heeft kunt u deze meenemen naar Mundikat.

Aanvragen

 

Contactpersonen

Secretaris Stamboek
Henny Bok
stamboek@mundikat.nl
073 - 656 48 02
Stamboek Adjunct
Nathalie Smits
nsmits@mundikat.nl