Stambomen aanvragen

De stamboomaanvraag en het dekbewijs

Een nestje krijgen is een bijzondere gebeurtenis. Daarnaast is het altijd een drukke tijd, want er komt veel bij kijken. Om het aanvragen van stambomen voor de kittens zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen heeft Mundikat een digitaal formulier, wat u kan gebruiken voor de stamboomaanvraag.

Het is een simpel formulier wat u binnen 70 dagen na de geboorte dient op te sturen naar de desbetreffende stamboek adjunct. Alles wat u nodig heeft staat op dit ene formulier. Denkt u er wel aan dat dit formulier ondertekend dient te worden door de dekkater eigenaar. Print het formulier dus al uit voor de dekking zodat u het mee kan nemen als u met uw kat ter dekking gaat. Als de kater waar u met uw kat ter dekking bent geweest niet beschikt over een Mundikat (MU) stamboeknummer dan dient u een kopie van zijn stamboom met uw stamboomaanvraag mee te sturen, zodat de kater in het stamboek kan worden opgenomen.

Zodra de stamboekadjunct uw aanvraag verwerkt heeft ontvangt u automatisch een factuur met betaalinstructies. Vermeld bij uw betaling graag uw lidnummer en het betreffende factuurnummer of nummers. Uw betaling wordt zo automatisch verwerkt in het systeem en uw aanvraag wordt door de link tussen het betaalsysteem en het stamboekprogramma ook meteen vrijgegeven. Op deze manier kunnen we uw aanvraag zonder enige vertraging verwerken.

Let op: De stamboek adjunct neemt alleen volledig ingevulde en ondertekende formulieren in behandeling die voorzien zijn van alle in het formulier vernoemde bijlagen.

Contactpersonen

Secretaris Stamboek
Henny Bok
stamboek@mundikat.nl
073 - 656 48 02
Stamboek Adjunct
Nathalie Smits
nsmits@mundikat.nl

Stamboek Adjunct
Pauline Kröger
pauline@mundikat.nl