Stambomen aanvragen

De stamboomaanvraag en het dekbewijs

Een nestje krijgen is een bijzondere gebeurtenis. Daarnaast is het altijd een drukke tijd, want er komt veel bij kijken. Om het aanvragen van stambomen voor de kittens zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen heeft Mundikat een digitaal platform MyCats, wat u kan gebruiken voor de stamboomaanvraag. Een geboorteaangifte vlak na geboorte van de kittens is bij Mundikat niet nodig.

De aanvragen lopen online en dus digitaal via Mycats. Binnen 12 weken na de geboorte dient u de aanvraag af te handelen. Als de kater waar u met uw kat ter dekking bent geweest niet beschikt over een Mundikat (MU) stamboeknummer dan dient u een kopie van zijn stamboom met uw stamboomaanvraag mee te sturen, zodat de kater in het stamboek kan worden opgenomen. Ook kunt u vooraf de informatie van de kater doorsturen indien deze nog niet in MyCats staat.

Als u de aanvraag afrondt komt u automatisch in een betaalsysteem voor betaling van de stamboomaanvraag. Ook vindt u in uw profiel onder de tab 'facturen' een kopie van de factuur. Mocht u op een andere manier betalen, vermeld bij uw betaling graag uw lidnummer en het betreffende factuurnummer of nummers. Uw betaling wordt zo automatisch verwerkt in het systeem en uw aanvraag wordt door de link tussen het betaalsysteem en het stamboekprogramma ook meteen vrijgegeven. Op deze manier kunnen we uw aanvraag zonder enige vertraging verwerken.


Contactpersonen

Secretaris Stamboek
Henny Bok
stamboek@mundikat.nl
073 - 656 48 02
Stamboek Adjunct
Nathalie Smits
nsmits@mundikat.nl

Stamboek Adjunct
Pauline Kröger
pauline@mundikat.nl