.

Catterynaam

 Als u besloten heeft (regelmatig) te gaan fokken, kunt u een catterynaam aanvragen. Dit is de "familienaam" die de door u gefokte kittens meekrijgen op hun afstammingspapieren.
U dient drie namen op te geven, waarvan de eerste de voorkeur heeft. U kunt een catterynaam aanvragen met behulp van het formulier “aanvraag Catterynaam” (zie "formulieren" linksboven op de website) U kunt dit formulier invullen en opsturen. Na ontvangst van het inschrijfformulier, betaling en goedkeuring door de FIFe ontvangt u uw toewijzing. Ook is het mogelijk gebruik te maken van ons 'online' formulier. Deze vindt u hier: Aanvraagformulier catterynaam.

Deze procedure kan enige tijd in beslag nemen, houdt hier rekening mee. Voor vragen kunt u terecht bij onze ledenadministratie, het contactadres vindt u op het aanvraagformulier of onder de knop lidmaatschap op deze website.

De catterynaam, die bij de FIFe wordt geregistreerd, behoudt u (in principe) levenslang. Een herregistratie na een aantal jaren is niet nodig. Op de FIFe website www.fifeweb.org kunt u in de catterynamen database kijken welke namen reeds bezet zijn. Er mogen geen rasnamen afkortingen en/of EMS codes in de catterynaam verwerkt worden.

De kosten voor het aanvragen van een catterynaam bedragen eenmalig € 40,00.

Ook zonder catterynaam kunt u eenmalig stambomen aanvragen. De kittens krijgen dan een (jaar)letter voor hun naam.

Meer weten Aanvragen